Joia Culturala

Joia Culturală este un eveniment ținut în facultate, menit să promoveze studenții cu hobbby-uri diferite de domeniul arhitectural. Prin expoziții, târguri și altele asemănătoare era intenționată crearea unor seri mai interactive și ieșite din tipicul evenimentelor pe teme de arhitectură .

Harta culturala

Acest proiect a dorit să abordeze o nouă formă de promovare a evenimentelor culturale timișorene, propounând o variantă interactivă a panourilor de publicitate și expunere. La intervale de 2 săptămâni, cele mai interesante evenimente depistate, și-au găsit locul printe cartonașe colorate atârnate de „clădirea” unde vor avea loc, alături de detalii legate de dată, oră, temă și înscrieri.

Petreceri

Cu toate că muncim cu mult drag, știm să ne și distrăm la fel de bine! Atât pe holurile facultății cât și în localurile preferate ale studenților arhitecți din Timișoara, reușim să aducem bucurie în rândul colegilor și prietenilor.

Teambuilding

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.