Harta culturală

30 martie 2017

Acest proiect a dorit să abordeze o nouă formă de promovare a evenimentelor culturale timișorene, propounând o variantă interactivă a panourilor de publicitate și expunere. Deoarece ne place să privim lumea din alte unghiuri, am decis să ilustrăm harta parțială a orașului pe tavanul holului etajului 5 al Facultății, marcând evident localurile/clădirile unde evenimentele culturale sunt frecvente. La intervale de 2 săptămâni, depistând cele mai interesante evenimente, piese de teatru, activități interactive, muzicale sau experimentale, acestea și-au găsit locul printe cartonașe colorate atârnate de „clădirea” unde vor avea loc, alături de detalii legate de dată, oră, temă și înscrieri.
Proiectul a avut o durată de un semestru prin care am descoperit localuri și momente inedite, promovând atât evenimente de rang întalt cât și happening-uri, expoziții, vernisaje deosebite de faptele cotidiene.