pv_darc

Seri(i)le D’arc reprezintă o platformă de comunicare între studenții arhitecți și mediul profesional, creată ca o completare a sistemului educațional, ce propune printr-o atitutine degajată generarea unor discuții libere între studenți și profesioniști din diferite domenii.

pv_casa

C | A | S | A

Concursul Anual al Studenţilor Arhitecţi se adresează studenţilor de anul II ai Facultăţilor de Arhitectură din ţară, dar şi din străinătate. A apărut din dorinţa studenţilor de a se implica şi a participa la concursuri de arhitectură. Astfel, un grup de studenţi au observat că temele de proiectare din anul II ale tuturor facultăţilor din România sunt asemănătoare şi se concentrează în jurul locuirii şi atunci a luat naştere C|A|S|A !

pv_sd

Street Delivery

Asociația de la 4 a transformat strada Profesor Dionisie Linția în Strada Arhitecturii! Alături de În comunitate, Planzero, AltfelStudio am propus patrimoniul ca temă generală, aducând în atenția publică situația în care se află acesta. Prin prisma atelierelor, workshop-urilor, happening-urilor și al celorlalte evenimente desfășurate în perioada 10-12 iunie, am dezbătut, analizat, radiografiat și interpretat artistic situația generală în care se află patrimoniul orașului, modul în care ne raportăm la acesta, cum îl pierdem dar și ce putem face pentru a-l recupera/proteja.

dummy

Brad Urban

Bradul urban este un proiect al Asociației de la 4 prin care dorește să iasă în stradă și să arate cum este privit un brad de crăciun, la scară urbană prin ochii studențiilor de la arhitectură.

pv_brad

Labirintul din castel

Inițial, gândită ca o structură la scară urbană, incitând la interacțiune prin realizarea unei părți de string art aplicată pe structură,această instalație dorește să anime un parc de transit din centrul orașului, Parcul Castelului, făcând parte din proiectul Capitalei Tineretului Timișoara, “Anima- un parc! “ prin care,atât Capitala Tineretului Timișoara cât și noi dorim revitalizarea mai multor spații urbane din oraș.