V16_3 – The Art World Today

V13_4 – CRATERRE

V13_3 – Lansare ARHITECTURA 4/5 – Digitalism

Seri(i)le D’arc

Seri(i)le D’arc reprezintă o platformă de comunicare între studenții arhitecți și mediul profesional, creată ca o completare a sistemului educațional, ce propune printr-o atitutine degajată generarea unor discuții libere între studenți și profesioniști din diferite domenii. Aceste evenimente bilunare promovează educaţia, încurajează comunicarea între profesii şi participarea acestora la actul educaţional şi viaţa cultural–socială, pentru a stimula interesul şi preocuparea faţă de arhitectură şi domenii conexe. Prin conferinţe, prezentări şi discuţii despre arhitectură, oraş, şcoală, călătorie, muzică, fotografie, film și dezvoltarea caracterului și aptitudinilor, Seri(i)le D’arc cunoaște o istorie de 8 ani care se continuă și în prezent. Cu spijinul Cafenelei D’arc am reușit să avem alături de noi atât personalități internaționale (Tancredi Carunchio (Univeristatea Sapienza din Roma, Italia), artistul Giacomo Zaganelli (Italia), echipa de studenți STORM (Eindhoven, Olanda) etc) cât și oameni și asociații/birouri extrem de valoroase pe plan local și național (Victor Grosu, Adina Szitar, LTFB Studio, Studio 21, Doru Dumitrescu, revista ARHITECTURA, Edukube, Ovidiu Hrin etc) care ne-au captivat cu povești, recomandări și experiențe profesionale personale în afara amfiteatrelor facultății. Acest proiect cunoaște un succes adevărat dintre proiectele Asociției, având un public participativ activ și numeros. Pentru o cronoligie și arhivă a evenimentelor Seri(i)lor D’arc, vă invităm să vizitați pagina de Facebook unde se găsește și galeria completă de la fiecare eveniment!